Новини

ПРОФИЛИРАНА ГИМНАЗИЯ „ЯНЕ САНДАНСКИ“ СПЕЧЕЛИ ПРОЕКТ ПО ПРОГРАМА „ЕРАЗЪМ +“

„Щастливо училище – позитивни учители, доволни ученици и родители” е наименованието на класирания проект по Програма „Еразъм +”, Ключова дейност 1, сектор „Училищно образование”.

В рамките на ключова дейност 1 се отпуска финансиране за образователна мобилност на училищен персонал. Перспективата е повишаване професионалното развитие на педагогическите и непедагогически кадри.  Основната цел на нашия проект „Щастливо училище – позитивни учители, доволни ученици и родители” е обмяна на опит и повишаване качеството на предлаганото обучение чрез приложение на най-новите европейски стандарти. Проектните дейности включват 4 квалификационни курса в европейски градове, които ще повишат знанията и уменията на училищния персонал в сферата на:

– творчеството, положителния дизайн, архитектурата и декорацията във и извън класната стая;

– ефективното управление на училището и разработване на европейски проекти;

– ефективното управление на конфликти и предотвратяване на агресията в училище;

-изграждането на здравословна среда за работа и избягване на синдрома „прегряване“.

Преподавателите на ПГ „Яне Сандански“ са отлични професионалисти и доказано подготвят нашите ученици на високо ниво. Съвременните условия, в които живеем, поставят все повече нови и разнообразни предизвикателства пред училищната общност. Ето защо ние от ПГ „Яне Сандански“ – и ученици, и учители, не спираме да развиваме себе си, за да бъдем адекватни на своето време, за да постигаме заедно своите успехи.

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде показан

Вашият коментар*

Име*

Имейл*

Уеб сайт