Новини

На 01.03.2022г. по инициатива на преподавателя по БЕЛ в гимназията – Силвия Николова и подкрепата на ръководството, се организира акция за изработване на мартеници за българските ученици в Българското училище „Св. Климент Охридски“ в град Лутън, Великобритания. На 12.03.2022г. българчетата получиха подаръците, които им доставиха огромна радост и вълнение. Препователят в Българското училище в Лутън, г-жа Христина Пилова казва:

Страхотната изненада, която ни бяха приготвили ученици от България вече е при нас.

Вярно е, че баба Марта вече дойде , но в тези подаръци има толкова много символи на българското, не само на празника 1-ви март. Вижда се колко много труд , старание и любов са вложили учениците от ПГ „Яне Сандански“. Нашите деца бяха много впечатлени и с интерес разгледаха всичко ,което е поставено в картичките . Вярваме, че ще бъдат за тях един красив спомен от децата от България. Вече имаме нови приятели в тяхно лице.

Благодарим от сърце на учениците и ръководството на Профилирана Гимназия „Яне Сандански“, град Сандански ! Днес вие направихте нашите деца много щастливи !

Процесът на изработване на мартеничките с много радост и любов!
Моментите на искрена радост при получаване на нашите подаръци в училището в Лутън.

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде показан

Вашият коментар*

Име*

Имейл*

Уеб сайт