Новини

12 май – Денят, в който изпращаме нашите зрелостници от Випуск 2022. В синхрон с вълнението и приповдигнатото настроение на всички нас, денят е прекрасен и слънчев. На този ден удари последният училищен звънец за учениците от 12 клас!
Изпращаме нашите възпитаници с усмивка, добре подготвени за бъдещите им успехи в неизвестните, но вълнуващи дебри на науката и живота. Вярваме, че те са младите знаещи и можещи хора на България, добре образовани младежи, които ще покорят много върхове и преодолеят всички предизвикателства на съвремието!
Винаги ще бъдем с вас, скъпи ученици!

Разбираемо денят е много вълнуващ за всички. Прекрасното тържество, с което поздравихме дванайсетокласниците откриха Вики и Цвети от 11 а клас. Тържествено се предаде знамето на училището от знаменосците от 12 клас на новите знаменосци от 11 клас, които го приеха с обещанието да го пазят чисто и неопетнено. Най – вълнуващ е денят за 12 класове и техните ръководители. Учениците от всеки 12 клас изразиха своите преживявания, чувства и благодарност към класните им ръководители и всички учители, докоснали най- фините струни на тяхната душевност и чувствителност, към учителите, които са били техни  верни спътници по неравния път на науката и живота им в училище.

Директорът на гимназията, г-жа Снежана Николова поздрави с трогателно слово зрелостниците, учителите и родителите. Отправи сърдечни пожелания към нашите възпитаници, като акцентира, че се гордее, че са част от 84 – годишната история на ЛЮБИМАТА ГИМНАЗИЯ, и им пожела на Добър час! Трогателните ѝ слова отекнаха в училищния двор и докоснаха развълнуваните младежки сърца.

Прекрасните речи, вълнуващите изпълнения, милите слова и слънчевите усмивки направиха деня запомнящ се завинаги!

На добър път, скъпи зрелостници!

Оставете коментар

Вашият имейл няма да бъде показан

Вашият коментар*

Име*

Имейл*

Уеб сайт